Några tankar om framtiden till frukost?

Den 19e Februari bjuder Gather tillsammans med Helio GT30 in till framtidsfrukost. Ta del av färska spaningar kring framtiden och årets viktigaste trender under en framtidspaning med Paulina Modlitba. Registrering och kaffe från 8.00, programmet börjar vid 8.30.

Paulina Modlitba / Vilka är de viktigaste framtidsfrågorna 2019?

I dagens dragning kommer Paulina dela några av de mest utmärkande och intressanta trender som kommer prägla 2019 års innehåll och fokus på GATHER, men också samhället och världen i stort. Vi kommer gå igenom en hel del nya beteendemönster, tekniska innovationer som står inför sitt stora genombrott de kommande åren, juridiska och etiska utmaningar och övergripande megatrender som påverkar allt.

Paulina Modlitba är GATHERS programredaktör men är också verksam som konsult inom affärsutveckling och innovation. Hon har en bakgrund som ingenjör med examen från KTH och MIT Media Lab. De senaste tio åren har Paulina ägnat åt att utveckla nya affärer och produkter hos några av Sveriges ledande startups såsom Stardoll och Toca Boca och driver sedan fem år tillbaka egen verksamhet. Hon sitter dessutom i styrelsen för byrån FamiljenPangea och RISE SICS och har varit rådgivare till IT-ministern via Digitaliseringskommissionens expertråd. 2018 blev hon utnämnd till Årets Alumn på KTH.

–> OSA HÄR <–

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se