christian von essen

Vi har än en gång glädjen att presentera en inspirationsföreläsning med Christian von Essen! Sist fick Christian över 90% i kundnöjdhet från våra medlemmar och fina omdömen. Vi har ett mycket begränsat antal biljetter till denna föreläsning, så maila robin.sjostrand@helio.se om du är intresserad!

Vad säger egentligen experterna om framtiden? Den här föreläsningen blandar teknikutveckling och möjligheter med humor och systemskiften.

Framtiden är ljus, men det är vi människor som måste skapa den tillsammans. Med humor och trygghet riktar Christian von Essen strålkastaren mot frågorna som kommer att genomsyra vår framtid.

I nyhetsmedier får man ibland intrycket att slutet är nära. Men världen blir faktiskt bättre på de flesta plan. Inom många branscher görs stora framsteg som har enorm potential att bidra till en bättre utveckling för hela mänskligheten.

Frilansjournalisten Christian von Essen har den ljusnande framtiden i fokus. I sin podcast Heja Framtiden har han intervjuat inte mindre än 150 olika framtidsforskare, branschexperter, filosofer, konsulter och entreprenörer. Genom podden har Christian lagt ett spännande pussel av samtidens och framtidens samverkande transformativa trender inom teknik, samhälle, kultur och näringsliv.

Under denna föreläsning guidar han dig med genom de 10 största insikterna som han tillägnat under alla dessa möten och samtal, böcker och seminarier.

Föreläsningen hålls i hörsalen ”Bond”, en salong med bekväma biostolar. Innan och efter föreläsningen kan du ta något att äta i restaurangen Penny & Bill eller testa en av drinkarna i den mytomspunna baren A Bar Called Gemma.

Vi har ett mycket begränsat antal biljetter till denna föreläsning, så maila robin.sjostrand@helio.se om du är intresserad!

 

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se