Learn@Lunch med Susanne Halsisus är en föreläsning som handlar om hur självkännedom är en allt viktigare egenskap i en tid som ställer allt högre krav. Hon riktar sig speciellt till dig som är nyfiken på hur vi funkar som människor, som vill ta tillvara på din potential och som ser meningen i ett medvetet kärleksfullt ledarskap!

SJÄLV-KLAR  – Ett djupdyk i vikten av självkännedom och känslornas betydelse i en tid som ställer allt högre krav på vår förmåga att leda oss själva och andra

Under Learn@Lunch den 26:e Februari går vi igenom följande:

  • Att vara i kraft
  • Att leva autentiskt – nyfiket utforskande
  • Känslornas betydelse och styrka
  • Din inre kompass
  • Det kärleksfulla ledarskapet
  • Hur vi bygger genuin självkänsla och självförtroende
  • Och vad det är som håller oss tillbaka

Susanne menar att du är din största tillgång och att när vi som individer omfamnar oss själva till fullo så får vi tillgång till vår potential och har möjligheten att vara den unika gåva vi är till världen – Ingen är just du och det är din styrka!

Susanne har intresserat sig för vad det är att vara människa i hela sitt liv. Det har lett till examina i sociologi, statsvetenskap, coaching, yoga, och nu senast till Psykosyntesterapeut.

Hon har alltid velat veta och förstå hur vi får tillgång till vår kraft, glädje och vårt syfte. Hennes syfte är, att vara en kraft för kärleksfull förändring – en katalysator för andra att se sin unika inre rikedom, skönhet och kraft!

Lär dig hur du lever det liv du alltid drömt om och gör det samtidigt som du äter en riktigt god lunch, men kom ihåg att OSA till martin.tallvid@helio.se senast den 21:a Februari för att vara säker på att du får plats!

 

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se