helio gt30

Under Stockholm Design Week presenterar Creatives ett Pop-Up kontor med 30 konstnärer och nyheter från Stockholm Furniture Fair. Creative Office är designat utifrån de senaste färgtrenderna med konst i fokus.

Vernissage 17.00 – 21.00 (RSVP https://cocreatives.confetti.events/ ) Mon 17-21, Open Tues-Fri 09-19 Sat: 10-17

(OBS! Det kommer komma mycket folk, så kom tidigt annars kan det vara lite kö.)

Vad är ett kreativt kontor? Idag är nästan 75% oengagerade i sitt arbete och antalet personer som sjukskrivs på grund av utmattning har mer än fördubblats de senaste två åren. Sterila arbetsplatser, rigida processer och få möjligheter till kreativitet i arbetet dränerar både energi och inspiration.

Creative Office är ett Pop-UP kontor & Konstgalleri som utforskar gränslandet mellan kultur och kontor. De ledande innovativa företagen inser att teamet kommer först och använder allt mer mjuka värden som estetik, nytänkande och upplevelser. Creatives utforskar under en vecka hur ett kontor med konst i centrum kan stimulera till ökad kreativitet.

Under veckan har besökare möjlighet att komma in och uppleva konst, ta kreativa möten, arbeta i härliga miljöer, titta på den senaste inredningen från Stockholm Design Week eller stimulera sin egen kreativitet i någon av våra föreläsningar eller workshops.

Inredare: Sara Garanty & Katarina Hornsjö

Creatives är en community av konstnärer, inredningsdesigners, inspiratörer och entreprenörer. Vi levere- rar kreativa arbetsmiljöer till företag och inspirerande upplevelser till medarbetare genom att kombinera produktivitet, kreativitet, avslappning och lek. Vi gör varje kontor till ett konstgalleri.

Creative Office presenteras i samarbete med Helio och Stockholm Design Week.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se