I samarbete med Doconomy gör vi föreläsningsserien DO Talks om hur vi kan påverka världen till det bättre. Först till kvarn gäller, så anmäl dig så ses vi på GT30.

Det har tagit tid men nu börjar allt fler att på riktigt att bli engagerade i klimatfrågan. Man är orolig över följderna av ett varmare klimat och villig att göra förändringar i sin vardag för att bidra till omställningen mot en hållbar framtid. Men när är det hållbara valet det självklara valet? Vad betyder de initiativ som växt fram den senaste tiden såsom Föräldravrålet och Vi håller oss på jorden? Hur utbildar vi människor och näringsliv för att framtidssäkra vår planet?

I Doconomys tredje DO Talk får vi en djupdykning i klimataktivism på flera nivåer.  Per Grankvist leder ett samtal med bland andra Agnes Ozolins från initiativet Vi håller oss på Jorden, Frida Berry Eklund Föräldravrålet, Elias Höckerfelt SSE Students for Climate Action och Svenne Junker som forskar på hållbara marknader vid Handelshögskolan i Stockholm.Do Talks är en serie möten där ledande experter, aktuella ämnen och diskussioner kring klimatet står i fokus. Kom och inspireras, dela tips och goda idéer för en hållbar livsstil . 

I februari lanseras den klimatsmarta mobila banktjänsten DO, en app för alla som vill reducera sitt klimatavtryck och bidra till de övergripande klimatmålen till 2030. Att se över sin konsumtion och agera genom sin privatekonomi är ett viktigt och bra sätt för oss alla att bidra till en mer hållbart samhälle. Nu bjuder Doconomy som utvecklar DO  in till ett andra DO Talk på Helio GT30 för spännande diskussioner om mode och klimatet med efterföljande mingel.DO Talk #3

16.00-17.30

Är klimataktivism den nya folkrörelsen? Samtal med gäster; Agnes Ozolins från initiativet Vi håller oss på Jorden, Frida Berry Eklund Föräldravrålet, Svenne Junker Handelshögskolan

17.30  Mingel

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se