Nu har det gått ett par månader sedan vi öppnade nya Slussen och tiden har sprungit snabbt. Vi tog ett par minuter med Albin Plantin som är Site Manager på Slussen & Hornstull om resan fram till öppningen, vilken macka som är godast i caféet och varför han inte har börjat träna i det nya gymmet ännu. 

Hej Albin, vem är du? 

Jag är en långvägare inom Helio som jobbat i bolaget sedan 2017 inom flera roller. Nu senast som Site Manager på Hornstull och Slussen som innebär att jag är ansvarig på de olika anläggningarna från allt till ekonomi till att ta hand om gäster, medlemmar och event. I just det här fallet har jag dessutom knäckt extra som byggprojektledare vilket har varit minst sagt lärorikt.

Vad är Helio Slussen?

Stockholms bästa plats för arbete! Den längre versionen är att det är ett hus där du kan antingen ha ditt eget permanenta kontor, eller boka ett mötesrum för dagen eller bara slinka in på en kaffe i vårt öppna café. Läget är minst sagt supercentralt bredvid t-banan, men nästan ingen Stockholmare har varit innanför dörren på det här huset eftersom det tidigare var huvudkontor för ett storbolag. Under de senaste 2 åren har vi renoverat huset från topp till tå med terrasser, lounger, coworking, gym och större kontor. Numera heter huset “Rymden”, och så fort du kliver in genom dörren så är det mig eller mina kollegor som du kommer att stöta på. Här kan du kika på lite mer information och bilder. 

Varför ska jag bli medlem på Slussen?

Jag skulle kunna säga vår Croque Monsieur med extra mycket dijon i caféet! Men, egentligen är det nog bättre att fråga våra befintliga medlemmar om vad de tycker. Förra året blev vi framröstade till Årets Community av våra medlemmar, och läser man våra medlemsundersökningar så verkar många gilla att sitta på Helio. Du får en flexibelt kontor som innehåller allt du behöver + lite till, du har ett gym för att träna och stora ytor som gör att du kan variera arbetsdagen. Och sade jag världens härligaste medlemmar? Men, det är alltid bättre att du kommer hit på en visning istället och känner in stämningen själv! Vi har ett fåtal studios som inte är upptagna ännu, allt annat har blivit sålt vilket är ett kul kvitto.  

Hur går träningen i det nya gymmet?

För min egen del så ligger jag på nivån icke-godkänd på gymmet i huset, utan jag har istället styrt träningen till andra, betydligt grusigare platser (Albin har 20 SM-guld i boule!) Men våra hurtiga medlemmar har i alla fall kommit igång tillsammans med vår PT Mark som håller flera pass i veckan som ingår i medlemskapet!

Om du är nyfiken på att blir medlem eller boka ett mötesrum på Helio Slussen, så kan du chatta med oss här på hemsidan, maila oss på info@helio.se eller slå en signal på 08 522 232 00

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se