comedy bambi

Abundo och Presens Impro presenterar Comedy Bambi – ett helt nytt humorkoncept där kända stand up-komiker står likt ett rådjurskid på hal is och improviserar tillsammans med några av Sveriges i särklass bästa improvisatörer!På premiären 11 december gästar Petter Bristav.

Vad har har stjärnorna Stephen Colbert, Ryan Reynolds, Will Ferrell, Tina Fey, Kristen Wiig, T.J.Miller och Maya Rudolph gemensamt?

Svar: samtliga härstammar från Impro Comedy – och i Sverige är Presens Impro ledande inom humorstilen.

Impro Comedy är den nyaste humorformen från USA och innebär helt improviserade sketcher, vilket skapar en spännande energi i rummet och ofta gör skrattet rejälare än i någon annan humorform.

I USA är Impro Comedy den hetaste humorformen, dels på livescenen och dels i podcastform. Comedy Bang Bang, Off Book: The Improvised Musical och Improv4Humans är ledande – och inom en snar framtid kommer även Sverige få tillgång till en podcast i samma anda!

Tillsammans med Presens Impro presenterar vi COMEDY BAMBI – en livepodd där improvisationhumorns genialitet flödar. Välkommen!

Improvisatörerna är My Gudmundsdotter, Erik Broström, Amanda Lindmark och Elias Bjärgvide och kvällens Bambi är komikern Petter BristavOm Petter Bristav:Petter arbetade som garderobiär på Norra Brunn och inspirerad av andra komiker gav han sig själv på komikeryrket efter ett tag.

Petter har både medverkat och producerat de senaste säsongerna av Släng dig i Brunnen, och har utöver det jobbat med tv-produktioner såsom Extra Extra, Roast på Berns, Cirkus Möller och Partaj och har skrivit och redigerat sketcher till SVT Humor.

Petter Bristav är även känd för ”Till Slut Kommer Någon Att Skratta” (”TSKNAS”) – en podcast där bl.a Zara Larsson, Fredrik Wikingsson, Adam Alsing, Henrik Schyffert, Alex Schulman, Magnus Betnér, Petra Mede, Erik Niva och Timbuktu gästat.

Vi har ett antal biljetter för medlemmar Helio – maila oskar.linse@abundolive.se med ämnesraden ”Heliomedlem”, så är plåtarna dina!

Föreläsningen hålls i hörsalen ”Bond”, en salong med bekväma biostolar. Innan och efter föreläsningen kan du ta något att äta i restaurangen Penny & Bill eller testa en av drinkarna i den mytomspunna baren A Bar Called Gemma.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se