Vi startade som ett av världens första coworking spaces under IT-boomen där Stockholms snabbväxande bolag samlandes för att erövra världen. Vi var det första kontoret i Stockholm med bredband och hubben i den första vågen av digitala bolag.

Ända sedan dess har vi fungerat som en mötesplats för stans företag, där människor har kunnat träffas på både vanliga och ovanliga sätt. En filmfestival i Hornstull, ett mötesrum på hjul eller att kunna boka ett workshoprum på Fryshuset är några sätt som vi har brutit konventionerna genom åren. Under de senaste 7 åren har vi också haft medlemskap hos oss, först som några som dröjde sig kvar i konferensrummen, men sedan i kontor, i coworkingytor och på fler och fler ställen.

Summit har förändrats mycket som företag de senaste åren, och nu kommer vi som en del i detta att byta namn. Vi kommer att satsa ännu mer på våra medlemmar – närmare 500 stycken idag – och blir ännu bättre på att innovera för de som behöver en off-site eller extra workshoprum när de inte får plats på kontoret. Vi har haft roligt på vägen hit tillsammans med våra stora kunder Spotify, Klarna, King och Tobii och många fler. Tack för att ni tror på oss.

Vårt nya namn är Helio. Helio? Ja, det har en koppling till grekiska och sol, men vi vill framförallt att det ska bli en plats där vi krockar människor, branscher och idéer och se vad som händer. En aningen filosofiskt, men vi har mycket saker på gång som kommer göra att du förstår bättre vad vi menar.

Som du kanske redan märkt befinner du dig på vår helt nya webb, så kika gärna runt. Om du brukar boka mötesrum och eventlokaler hos oss, kan du titta in på vår nya filtrering av mötesrum här. Här finns mer om våra medlemskap, och vill du läsa mer om vad som händer i Helios community så kan du klicka dig in här.

Välkommen till Helio.

Patrik Åström

CEO, Helio

PS. Glöm INTE att anmäla dig till vårt nyhetsbrev nedan så att du inte missar våra planer i höst!

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se