effektiv PR

Idag är det viktigare än någonsin att du är tydlig och engagerande för att lyckas med din PR och kommunikation. Det gäller oavsett om du ska prata med journalister, investerare eller kunder.

Under dagens session kommer Frida och Sabina att dela med sig av smarta tips på hur du kan forma dina budskap, hur du bäst når ut via media och hur du blir en ambassadör och talesperson för ditt varumärke. De kommer gå igenom nyhetsvärdering, vad man ska tänkta på när man gör PR och varför det är viktigt att anpassa budskapet till sina målgrupper. 

Frida Almgren och Sabina Schött har över 15 års erfarenhet av PR och kommunikation där de bland annat haft roller som kommunikations- och marknadschef på både internationella bolag och startups samt bakgrund från byråsidan. Idag driver de tillsammans medieträningskonceptet Comms Workout där de tränar talespersoner, grundare och ledningsgrupper i allt från startups och scaleups till större bolag. 

Eventet kommer att livesändas på Facebook och du kan anmäla dig till eventet här: https://www.facebook.com/events/877221103012661

Läs mer på www.commsworkout.com

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se