sofia kacim

Smart retorik – tio steg till en vassare kommunikation.

Dags att hålla din stora presentationen du jobbat på i veckor för hela företaget? Svårt att komma igång med formuleringen av din story? Har du en grym idé men hindras av din nervositet?

Att stå och prata inför andra människor kan vara bland det svåraste och mest utmanande du kan stå inför. Pirret, ofokuseringen och frustrationen tar ibland alldeles för stort fokus. Men med rätt verktyg och en trygg inställning kan du vända detta till något du istället ser fram emot. Under Learn@Lunch ger Sofia dig smarta steg som vässar dig retoriskt och går bland annat igenom hur du gör ett starkt första intryck, strukturerar för att övertyga och pratar så folk minns dig.

Sofia Kacim är retoriker och medgrundare till det globala kvinnliga nätverket HER Global Network med verksamhet i 20 städer runt om i världen.

Sedan 2013 är Sofia en återkommande föreläsare och moderator, hon är också retorikexpert i Tidningen Chef, Nordens största ledarskapsmagasin och jurymedlem i tv-programmet ”Retorikmatchen” – Sveriges största retoriktävling för barn.

2017 hamnade Sofia på listan Sveriges 101 talanger av ”Veckans affärer” och 2018 som en av Sveriges mest inflytelserika kommunikatörer av tidningen ”Resumé”.

Sofia har en bakgrund som konsult från kommunkationsbyrån Schlingmann och retorikcoach i TEDxStockholm.

Under Learn@Lunch bjuder vi på en grym lunch undertiden som du inspireras! Det kan helt enkelt bli precis hur bra som helst så passa på att OSA till martin.tallvid@helio.se senast den 11:e April för att vara säker på att just du har en plats!

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se