Med insikter från Silicon Valley och det unika Singularity University har Mia sällsynta kunskaper om framtidens trender. Hon känner till kraven som den exponentiella omställningstakten inom digitaliseringen ställer på både organisation och ledarskap.

På Learn@Lunch den 17:e Januari berättar Mia om den banbrytande resan med stadsodlingen Plantagon, men ger oss också en inblick inom framtidens trender kring AI, rymdresor och Agenda 2030.

Efter en framgångsrik karriär inom resebranschen tog Mia steget tillbaka till Sverige. Där blev hon en av de främsta ledarna för Systembolagets lyckade omdaningsresa, som enklast beskrivs “Från myndighet till serviceorganisation”. Mias ovanliga förmåga att bryta ned svårbegripliga strategier till enkla budskap, samt att få de att leva bland medarbetarna var en av de stora framgångsfaktorerna.

Mias ledarskapsfilosofi är att visa med handling att orden har betydelse. Hon har stor passion i att bidra till att lösa de globala utmaningarna, och har deltagit i flertalet High Level Leaders’ Summit inom FN:s arbete med Agenda 2030 och hållbarhetsmålen. Mia har sitt fokus på ledarskap och innovation, och menar att det är bara med ett modigt och djärvt ledarskap som vi kommer att skapa en framtid i harmoni med den exponentiellt tekniska utvecklingen.

Som alltid skickar du ett mail till martin.tallvid@helio.se för att säkra din plats och självklart bjuder vi på lunch, precis som vanligt!

 

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se