Abundo presenterar i samarbete med Helio en inspirationsföreläsning med föreläsaren, serie-entreprenören och varumärkeskonsulten Per Holknekt.

Per Holknekt är en av Sveriges mest bokade och högst betygsatta föreläsare.

Det är hans gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Du bjuds på känslosamma och värdefulla berättelser från en sällsynt och mångfacetterad livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Per har startat 32 bolag – varav ett börsnoterats och värderats till en miljard kronor – men han har bland annat också hunnit med att leva som hemlös och förlora både jobb och familj på grund av missbruk.

Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med djup kunskap och lång erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per inspiration, skratt, tårar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på det mesta i livet.

Den här föreläsningen produceras av Abundo i samarbete med Profile Agency och Helio, exklusivt för Abundos medlemmar, men som Helio medlem har du möjlighet att få ta del av denna kväll genom att OSA till martin.tallvid@helio.se

TID: Pågår ca 1 timme inklusive paus och frågestund.

MAT & DRYCK: Stanna gärna kvar för en bit mat eller drinkar i restaurangen Penny & Bill.

>>MER INFO<<

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se