GT30 grev ture helio

Vad händer om man placerar 100 tillväxtföretag i ett gammalt bankpalats och adderar ett hantverksbageri, ett gym, coworkingytor och kontor, en poddstudio, cykelverkstad, färgstarka mötesrum, Sveriges bästa bartender och en stjärnkrögare? Det var den frågan vi ställde oss när vi började bygga på GT30. Två år har gått sedan dess, och nu slår vi äntligen upp portarna för 8500 m2 på ett av Stockholms bästa lägen.

Medlemmar är tillväxtföretag och entreprenörer, och projektet bygger på idén om att en öppen miljö främjar kreativitet och affärer. Våra medlemmar är allt från författare till affärsänglar, entreprenörer till jurister och uppfinnare till filmskapare, och varje månad har vi events såsom föreläsningar, yoga, gemensamma frukostar och nätverksträffar. Mötesrum som du kan boka externt har vi också, och vi har allt i från eventytor i underjorden till ett auditorium på 120 personer till mindre mötesrum för en intervju.

Vi öppnade 1 mars 2017, och till sommaren kommer också innergården att öppna med pingisbord, utekontor, minipark och utegym. Välkommen förbi och kika och få en spontanvisning. Vi finns i receptionen 07.30 – 20 på vardagarna!

Läs mer om oss i Dagens Industri eller läs mer om att bli medlem här.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se