stefan ytterborn

Learn@Lunch är vår föreläsningsserie, framtagen för att stimulera och inspirera dig samtidigt som vi mättar din mage. Då alla har tid för en lunch smäller vi två flugor i en smäll och presenterar relevanta och aktuella ämnen och frågor, bjuder på lunch – och lär oss något nytt varje gång.

CAKE är ett svenskt företag med rötter i deras passion för gravity sports. De har tagit fram högkvalitativa prestationsprodukter som saluterar respekt och hållbarhet. De förstår att utvecklingen av elektriska drivlinor kommer att förändra mycket av det som motorcyklar brukade vara och de visar företagets och dess framtida kunders avsikter, som delar samma driv och värderingar.

Talets tema – CAKE kommer till pendlare med deras nästa lansering, Ösa 

CAKE – den svenska tillverkaren av lättviktiga elektriska off-road performance motorcyklar – meddelar idag att CAKEs senaste kapitalrunda överträffade förväntningar och slutade på 14 miljoner dollar. Den argumenterbart övertecknade rundan, ledd av Creandum, inkluderar den globala fonden e.ventures, som tillägg till en stark ryggrad av existerande investerare och ett begränsat antal av väldigt specifika och toppkompetenta specialister.

“Detta är ett enormt stort steg för CAKE, vi får kontakt med ledare inom industrin och förutom kapitalinjektionen som hjälper vår satsning, får vi tillgång till deras kompetens och erfarenhet. Förmågan att accelerera kommer lägligt eftersom vi just lanserat den gatulegala versionen Kalk& för Nordamerika och Europa liksom lanserar den mer pendlingsorienterade modellen Ösa till hösten”, säger Stefan Ytterborn, grundare och VD av CAKE.

Som vanligt bjuder vi på en smarrig lunch medan du blir inspirerad – OSA före 13 oktober genom att KLICKA HÄR, eller skicka ett mail till vår Head Curator. Du kan också ge honom tips om framtida talare – martin.tallvid@helio.se

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se