christian von essen

Learn@Lunch är en föreläsningsserie framtaget för att stimulera och inspirera ditt huvud samtidigt som vi mättar din mage. Då alla har tid för en lunch smäller vi två flugor i en smäll och presenterar relevanta och aktuella ämnen och frågor, bjuder på lunch – och lär oss något nytt varje gång.

Heja Framtiden! Jag har träffat 100 futurister – detta har jag lärt mig

Vad säger experterna egentligen om framtiden? Den här föreläsningen blandar teknikutveckling och möjligheter med humor och systemskiften.

Christian von Essen grundade podcasten Heja Framtiden hösten 2017 och har sedan dess envist försökt kartlägga vilka möjligheter som vetenskap, innovationer och teknikutveckling skapar för att göra världen ännu bättre i framtiden.

I arbetet med Heja Framtiden har han intervjuat inte mindre än 100 olika framtidsforskare, branschexperter, filosofer, konsulter och entreprenörer (de flesta hos oss på Helio).

Under denna Learn@Lunch guidar han publiken genom de 10 största insikterna som han tillägnat under alla dessa möten och samtal, böcker och seminarier.

Som alltid bjuder vi på en riktigt smarrig lunch undertiden du inspireras – OSA senast den 25:e Augusti genom att KLICKA HÄR eller maila vår Head Curator där du också gärna får tipsa om framtida talare martin.tallvid@helio.se

Känner du dig mer nyfiken på Heja Framtiden – Klick klick!

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se