Gamification – ”Speldesign och Spelmekanik applicerat på affärsverksamhet”

Learn@Lunch är en föreläsningsserie framtaget för att stimulera och inspirera ditt huvud samtidigt som vi mättar din mage. Då alla har tid för en lunch smäller vi två flugor i en smäll och presenterar relevanta och aktuella ämnen och frågor, bjuder på lunch – och lär oss något nytt varje gång.

Välkomna till Learn@Lunch och lär er mer om gamifiering. Under lunchen får ni ökad förståelse för gamification och dess mekanismer. Samt insikt i hur gamifiering kan påverka era medarbetare och organisationer. Ni får även lyssna till ett antal framgångscase.

Niclas Rasmusson har arbetat med förändringsledning och utbildning sen 90-talet och de senaste åren med stöd av gamifiering. Niclas är både examinerad ingenjör och lärare och brinner för bestående inlärning. Ericsson, HiQ, Prosales, Egna företaget Salesoogle och numera Bisevo har inneburit utvecklingsuppdrag i 40 länder.

Bisevo AB arbetar med beteendeförändring via – utbildning och gamification: Hur skapar ni engagemang, motivation och lågsiktig lönsamhet i era verksamheter?

Som alltid bjuder vi på en riktigt smarrig lunch undertiden du inspireras – OSA senast den 7:e Juni till martin.tallvid@helio.se eller KLICKA HÄR

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se