Stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress – alla pratar om det, alla upplever det. Men hur sjutton hanterar man det i vardagen? Vad är fördelarna med återhämtning? Och vad kan du göra för att få en mer hållbar livsstil? Deborah Mühlrad på BlueCall ger dig en snabbkurs i stresshantering. Inget fluff, bara konkreta tips, råd och verktyg för hur du ska maximera balansen i din vardag.

Learn@Lunch är vår föreläsningsserie framtaget för att stimulera och inspirera ditt huvud samtidigt som vi mättar din mage. Då alla har tid för en lunch smäller vi två flugor i en smäll och presenterar relevanta och aktuella ämnen och frågor, bjuder på lunch – och lär oss något nytt varje gång.

Deborah Mühlrad är chefsterapeut på BlueCall som arbetar tillsammans med arbetsgivare för att skapa hållbara medarbetare. BlueCall tror på medarbetarens egen förmåga att genom konkreta verktyg förändra sin situation och öka förutsättningarna för en hållbar livsstil.

Som alltid bjuder vi på en riktigt smarrig lunch undertiden du inspireras – OSA senast den 12:e November genom att KLICKA HÄR eller maila vår Head Curator där du också gärna får tipsa om framtida talare martin.tallvid@helio.se

– Läs mer om BlueCall Dagens Industri

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se