alex lindgren

Alex Lindgren, född 1965, växte upp på Gröna Lund, ett familjeföretag sedan generationer. Redan som åttaåring fick han hjälpa till i nöjesparken och som 19-åring blev han en del av ledningsgruppen som VD-assistent, för att 1992 ta rollen som operativ chef för externa event.

Learn@Lunch är vår föreläsningsserie framtaget för att stimulera och inspirera ditt huvud samtidigt som vi mättar din mage. Då alla har tid för en lunch smäller vi två flugor i en smäll och presenterar relevanta och aktuella ämnen och frågor, bjuder på lunch – och lär oss något nytt varje gång.

Redan som barn blev Alex Lindgren skateboardproffs med spons från amerikanska bolag, han har sedan tonåren haft en stark passion för skateboardkulturen, vilket gjorde Alex som klippt och skuren för att bygga Sveriges första skatepark inne i ett köpcenter – P.U.S.H – Performance Sk8 URBAN SKATE HOUSE, som öppnade i Gallerian den 13 november i år.

Det nya retail-konceptet är redan en omskriven succé och Alex kommer att dela med sig både av anekdoter från Gröna Lund-tiden som när han lärde Bob Marley åka skateboard, om ungdomsåren skateandes i Gallerians gångar men även berätta om de möjligheter som finns med P.U.S.H – Stockholms nya handelsplats, mötesplats och skateboardplats.

Som alltid bjuder vi på en riktigt smarrig lunch undertiden du inspireras – OSA här senast den 17:e December.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se