tina sayed nestius

Det Tina Sayed Nestius inte vet om sociala medier är inte värt att veta. I denna föreläsning går hon igenom allt det viktigaste man behöver kunna för att ta sin sociala medie-närvaro till nästa nivå och bli riktigt vass på det. Föreläsningen täcker bl a:

– Grundläggande mänskligt beteende
– Varför marknadsföring i sociala medier är viktigt
– Nej, organisk marknadsföring är inte dött
– Ditt viktigaste varför – varför ska folk följa ditt/dina konton
– Hur – mer konkret – hur ska du göra för att förenkla, förbättra och få ut mer av ditt arbete med sociala medier
– Vikten av att jobba strategiskt
– Vad som bör ingå i en strategi

Tina håller en längre kurs på samma tema med kursstart 6 september. Mer info och anmälan här: https://fridaylab.thrivecart.com/omstartkit-fr-sociala-medier-sept2021/

Tina Sayed Nestius är strateg med inriktning på kommunikation och sociala medier. Hon har en gedigen erfarenhet av arbete med sociala medier, har skräddarsytt utbildningar och skapat strategier åt verksamheter såsom Rättviseförmedlingen, Riksidrottsförbundet och Pensionsmyndigheten. 2015 skrev hon boken #BliDigitaltSmart – sociala medier för företag.Innan Tina började jobba med sociala medier gjorde jag karriär inom journalistiken där hon haft ledande befattningar på flera olika typer av medier.Hon brinner för mångfald och jämställdhet och vet att inkluderande kommunikation hjälper en att nå fler och sälja mer.

Läs mer om eventet och osa här:

https://www.facebook.com/events/182427746862210/

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se