När: 12.00 31 januari

Var: Helio GT30

Hur: Anmälan senast 29 januari till martin.tallvid@helioworks.se

Vi lever i en gränslös värld där möjligheterna i det närmaste är oändliga. Samtidigt ökar tempot, konkurrensen hårdnar och de som inte själva sätter tydliga gränser riskerar att lägga allt mer tid och energi på sitt arbete. Många skapar imponerande resultat men för många ökar också livstempot och stressen. Den ökande komplexiteten i våra liv ökar behovet av att vi lägger mer energi och tid på återhämtning för att vi ska hålla i längden. Tiden för reflektion, återhämtning och långsiktigt värdeskapande aktiviteter trängs lätt undan till förmån för snabb kommunikation och brandsläckningar.

Känner du att du arbetar hårt men inte alltid rätt? Att din plan lite för ofta ändras av akuta händelser? Att kortsiktiga måsten styr din dag istället för kreativitet, utveckling och arbetsglädje? Att du kan bättre och att det borde finnas sätt att hantera arbetsvardagen e ektivare?

Om du svarar ja på några av dessa frågor boka då in den 31:a januari och kom till Helio GT30 för en Learn @ Lunch tillsammans med iManagement.

Anmälan senast den 29:e Januari till vår Head Curator; martin.tallvid@helioworks.se

DU KOMMER FÅ KONKRETA TIPS KOPPLAT TILL DESSA FRÅGOR:

HUR MOTVERKAR JAG ATT MIN DAG STYRS AV ALL INFORMATION SOM SKÖLJER ÖVER MIG?

HUR SKAPAR JAG EN BALANS MELLAN MITT BEHOV AV KONCENTRATION OCH OMGIVNINGENS BEHOV AV ATT JAG ÄR TILLGÄNGLIG?

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se