När: 18:e April Tid 17.00 – 19.30

Var: Helio Kista

Hur: OSA på denna länk

Välkommen till april månads nätverksträff med Kista Business Network under temat försäljning: från leads till affär så enkelt som möjligt.

Dagens kunder har full kontroll över sin köpresa. De har tillgång till information vid sina fingertoppar 24/7 och föredrar många gånger att inte ha en relation med en säljare förrän beslut är nära att tas. Hur går vi från leads till affär så enkelt som möjligt? B2B försäljningen är under kraftig förändring och många företag vill digitalisera sin säljprocess. Men fungerar det verkligen när man säljer komplexa B2B tjänster? 

På det här föreläsningen förklarar vi utvecklingen och tydliggör vilka konsekvenser detta får för säljarbetet. Föreläsare är Stefan Hallberg, vd och grundare av utbildningsföretaget Bisevo Business Evolution AB. Stefan har bl. a fått fyra utmärkelser som Gasellföretag.                         

Speed-networking, ett nätverkande under organiserad form med fantastiska möjligheter att utöka sitt nätverk med nya kontakter, samarbeten och partners. Det är spännande att följa alla kontakter som knyts och erfarenheter som utbyts, samarbeten som inleds och affärer som uppstår mellan medlemmar i nätverket.

Kista Business Network, Kistas största affärsnätverk, välkomnar till nätverksträff med föreläsning och speed-nätverkande för nya kontakter i Kista.

Mer info och RSVP hittar du på denna länken.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se