Efter att ha hållit fler än 5000 presentationer på Ericsson för företagsledare från hela världen blev Jenny en expert på att ta tekniskt komplexa lösningar och förklara dem på ett enkelt sätt. Men inte bara det – eftersom hon ofta blev tvungen att korta ner sina presentationer i sista sekund till 7 min – blev hon en expert på att pitcha.

På Learn@Lunch den 12:e februari kommer Jenny dela med sig av sina egna erfarenheter och sin egna modell om vad som behövs för att skapa den perfekta 7-min pitchen.

Idag driver Jenny sin egna byrå ELIZA Communication där hon främst jobbar som pitch coach åt startups när de söker investering.  Hon jobbar även med företagsledare på stora globala bolag som behöver vässa sina keynotes, panel eller video framträdande. Sedan start har hon coachat över 200 företag.

Utöver detta arbetar Jenny som talarcoach och moderator för TEDx, coach på Tillväxtverket, STING, Connect och Founder Institute samt att hon är partner på Keiretsu forum.

Hon drivs av att lyfta människor och få dem att nå sin fulla potential. Hennes motto  är ”Empower people”. Därför engagerar hon sig gärna ideellt i hjälpa entreprenörer genom att delta i olika bootcamp såsom Startup weekend eller paneler.

Det var även anledningen till att hon förra året tillsammans med en kompis startade en ny ide –  Think Tank X.  Jenny ruttnade på att se hur företag hela tiden tar in dyra konsultbyråer för att lösa problem. Think Tank X är en 2h worksshop som kan lösa samma problem genom att använda sig av de riktiga hjältarna – de anställda.

Så passa på att ät en riktigt smarrig lunch samtidigt som du får verktygen att vässa till din pitch eller keynote – allt du behöver göra är att OSA till martin.tallvid@helio.se senast den 7:e Februari.

 

 

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se