Learn@Lunch med Franchise Group om franchising och internationella koncept på väg till Sverige!

Träffa och lyssna till Kristina Låftman och Fredrik Perman från Franchise Group. Kristina är VD och delägare till Franchise Group och har över tjugo års erfarenhet av franchising både som konsult och från investerarperspektiv. Fredrik är Franchise Groups internationella konceptstjärna och tennisproffset som vet vilka ingredienser som krävs för att lyckas.

Franchising är ett spännande sätt att bygga stora affärsnätverk och kedjor på. En konceptägare som upplåter rätten till lokala entreprenörer. Franchising finns i alla branscher, såväl detaljhandel, tjänste-/serviceföretag, kunskapsföretag som restaurang.

När ett företag vill expandera till andra länder och världsdelar så är det vanligt att en lokal partner får rätten att etablera affärskoncept i hela sitt land eller region, master franchising.

Om franchising och framförallt master franchising ska vi lära oss mer om den 24:e januari under Learn@Lunch på Helio GT30. Vad det är, hur det går till och vilka möjligheter som finns. Just nu är det många framgångsrika internationella koncept som vill etablera sig i Sverige genom en franchisepartner och ni får  även en teaser på vilka de kan vara!

OSA till martin.tallvid@helioworks.se senast den 18:e Januari – precis som vanligt fixar vi en finfin lunch att tugga på medan du lyssnar.

Franchise Group är Nordens ledande konsultföretag inom franchising. De hjälper kunder att växa och öka sin lönsamhet genom att utveckla, etablera och effektivisera franchisekedjor. Franchise Group är medlemmar i nätverket Franchise Pool International som tillsammans representerar 40 länder där de hjälper varandra att etablera koncept över gränserna.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se