Välkommen till Learn@Lunch 14 juni med Hanaw Rashid och föreläsningen som heter – ”Hur du blir en stjärna på sociala medier”.

Hanaw är expert inom Storytelling och föreläser om hur man skapar och sprider berättelser som engagerar, bygger varumärke och driver försäljning/konvertering. Att beröra känslor och nå ut med relevant budskap är väldigt effektivt för att få räckvidd i mediebruset. Att skapa en story kring ett varumärke är ett kraftfullt sätt att nå fram till kunder och andra intressenter.

Hanaw är digital strateg på The Amazing Society och har arbetat med digital kommunikation i över tio år. Hon följer det senaste inom digitala trender och kommunikation. Med sin uppdaterade kunskap om vad som är aktuellt just nu och vad som kommer imorgon bidrar hon till att ständigt förflytta företag/kunder till de snabbast växande och mest effektfulla kommunikationskanalerna. Hanaw är även van föreläsare och figurerar flitigt i media, bland annat som digital strateg på TV4 Nyhetsmorgon och i Sveriges Radio. Hon leder även nätverket ”Nätverk för dig som jobbar inom digital kommunikation” för Sveriges Kommunikatörer.

The Amazing Society är en byrå specialiserade på digitala medier. Över åren har dom bidragit till många framgångsrika projekt för svenska och internationella varumärken. Dom lever utifrån verkligheten att all marknadsföring är på väg att bli digital. I hjärtat av dagens kommunikationsplattformar växer de sociala nätverken fram som de viktigaste kommunikationsredskapen i människors liv. För att din reklam ska få bästa effekt behöver du anpassa den efter dessa nätverks spelregler. Du behöver inte ha en digital strategi, du behöver ha en strategi för en digital värld.

Under Learn@Lunch bjuder vi – som alltid – på lunch och öppen frågestund / diskussion efter!

OSA till Helios Head Curator, martin.tallvid@helioworks.se senast den 7:e Juni.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se