di female founders

Vi kan stolt berätta att Helio är stolt partner till DI Digital Female Founders 2022 som går av stapeln 30 november i Stockholm. En av våra grundpelare är att ”verka för en bättre” stad genom att stötta olika personer och organisationer som jobbar med demokratifrågor, inkluderande entreprenörskap och rättvisefrågor – så att stötta kvinnligt entreprenörskap är en perfekt match för oss. Vinnarna i Female Founders kommer dessutom kunna se fram emot att snart bli Helio-medlemmar!

(Dessutom kommer du som Helio-medlem att kunna gå för ett extra förmånligt pris på galan såklart. Allt du behöver göra att är kika in i appen under fliken ”benefits” där du kan hitta mer information!)

Det är sjätte året för eventet kvinnliga grundare, makthavare och investerare som hjälper kvinnliga techstjärnor hyllas. 2022 är eventet större än någonsin och är en arena för kvinnliga entreprenörer att möta investerare, inkubatorer och företagsledare.

Både i Sverige och runtom i världen går en försvinnande liten del av riskkapitalet till bolag som är grundade av kvinnor och techvärlden domineras av män. Det vill vi ändra på! Därför bjuder vi in dig till Female Founders den 29 september i Malmö och 30 november i Stockholm.

På eventet pitchar sex av Sveriges mest spännande kvinnliga grundare i en tävling inför en namnkunnig jury. Två av dem går till final och tävlar bland annat om annonsering i Di till ett värde av en miljon kronor! Vinnaren utses av en jurypanel samt av publiken som får rösta på sin favorit.

Vi kommer även att få lyssna på intressanta personer som delar med sig av sina erfarenheter i intervjuer och paneler.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se