di scaleup day

16 november går Breakits Scaleup Day av stapeln här i Stockholm, och våra vänner på Breakit har självklart ordnat biljetter till dig som Helio-medlem till extra, extra bra priser. Om du kikar in på Helio-appen under ’Benefits’ så hittar du all information om hur du anmäler dig där. Här kommer lite mer information om programmet.

Kom som en startup, lämna som en scaleup

I år lägger vi ännu mera fokus på att du som grundare, vd och scaleup-ledare ska få verktygen och insikterna du behöver för att öka tillväxttakten rejält. Utöver programmet på stora scenen kan du delta i olika Crash Courses och Breakout Sessions.

Våra Crash Courses leds av experter inom ett specifikt område. Under en fullmatad timme får du kunskapen och verktygen som krävs för att du ska kunna applicera det i ditt bolag.

CRASH COURSES:

  • Rekrytering: Så bygger du ett diversifierat team och vinner talangkriget.
  • Organisation: Så bygger du en organisation som klarar av att expandera snabbt.
  • Work from anywhere, global expansion och kompetens från utlandet – det här behöver du som arbetsgivare ha koll på!

I våra Breakout sessions träffar du likasinnade entreprenörer och ledare som delar samma utmaningar som dig. Här får ni tillsammans med inbjudna experter möjligheten att under en timme diskutera och gemensamt hitta lösningar på utmaningarna.

BREAKOUT SESSIONS

  • Tillväxt: Så gör du steg för steg… och så undviker du att fastna i de klassiska fällorna.
  • Likviditet och finansiering: Så säkerställer du att affären kan växa samtidigt som du sover gott om natten. Ägarens plånboksfrågor, utdelning, förmåner och nödvändig administration.
  • PR & Marknadsföring: Så lyckas du med marknadsstrategin – här får du hemligheterna och knepen för att knäcka koden.

Läs mer här!

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se