Vi är glada, stolta och en aning överexalterade över att få öppna i Signalfabriken i Sundbyberg. Mitt på torget i fantastiska lokaler har vi vridit och vänt på vartenda kvadratmeter för att skapa fantastiska kontor, lounger och mötesrum. Det kommer finnas plats för över 250 medlemmar i lokalerna, ett café som är öppet för alla och mötesrum som ska få kreativiteten att flöda.

Vi vill alltid att varje ny Helio ska vara unik för sitt hus, och här har vi skapat ett spännande koncept med Kaka Arkitekter och grävt djupt ned i Sundbybergs historia. Vi har kallat det Drömfabriken, och är en lek med att det hårda i fabriken möter det varma och ombonade. Färgskalan går i choklad från Marabou-historien, och pasteller från Sundbybergs funkisfasader runt Sturegatan.

Om du är intresserad av att ha ditt kontor hos oss, hör v dig till oss på info@helio.se. De första medlemmarna har redan blivit signerade, så om du vill välja först är det bra att passa på!

”Sundbyberg tickar alla boxar på var vi vill öppna nytt. En plats som växer snabbt, massor med kreativa småföretag och perfekta kommunikationer så att våra medlemmar kan lämna bilen hemma. Vi drivs av att göra människovänliga kontor vill skapa en mötesplats för Solna och Sundbybergs entreprenörer. säger Patrik Åström, VD för Helio. Här har vi byggt flera sker vi länge drömt om; specialdesignade rum för videosamtal, 3D-printade återvinningsbara möbler och premiär för ett helt nytt växtbaserat café.”

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se