Följ med oss på en spännande kväll där du får utveckla ditt tänkande och delta i rollspel som handlar om att kolonisera Mars år 2100.

Vi tror att det bästa sättet att förändra ditt organisatoriska operativsystem är att faktiskt känna hur det är att jobba på ett annat sätt. Du kan inte intellektualisera dig fram till ett nytt sätt att jobba på – du måste våga kasta dig in i det. Du måste vara en del av ett lag som har möjlighet att bryta gamla mönster eller kliva in i en miljö där gamla tankesätt och arbetssätt sätts åt sidan, och istället ge plats åt nya arbetssätt och inställningar. Mars 2100 är ett roligt och tankeprovocerande spel som får dig att tänka på, prata om och uppleva nya sätt att arbeta på.

I denna interaktiva simulation, spelar deltagarna grundande medborgare av ett helt nytt samhälle på Mars. Medan de navigerar kritiska beslut för att bygga ett samhälle som kan klara av de hårda omständigheterna de lever i, få de uppleva olustkänslor av oro samtidigt som de ges möjlighet att testa och öva på nya sätt att arbeta på. Upplevelsen ger deltagarna möjlighet att ta med sig nya perspektiv gällande beslut, kommunikation och möjligheten att se olika organisationer som sammankopplade system. Jonas Lidman kommer att främja The Ready’s specialdesignade framtid av arbetsspel.

Bio The Ready och Jonas Lidman

The Ready är en design- och transformationspartner som hjälper dig att ändra sättet du jobbar på. Jonas Lidman jobbar som organisationsdesigner och hjälper företag bygga kapaciteten att känna av och anpassa sig till förändring. Han jobbar i gränslandet mellan organisation, kommunikation, företag och teknologi. Jonas har hjälpt organisationer som SVT, Visit Sweden, E.ON och Militära underrättelse- och säkerhetstjänstenatt fundamentalt förändra sättet de arbetar och organiserar sig på under 2000-talet. Jonas har en examen från KaosPilots.

Se till att inte miss detta – skicka ett mail till martin.tallvid@helioworks.se för att säkra din plats vid bordet!

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se