fredrik hären

Välkommen till en frukostföreläsning med Fredrik Härén, föreläsare, författare och ”creativity explorer”.

Vad kan vi lära oss om kreativitet från människor i olika länder? Hur arbetar några av världens främsta företag med att främja och utveckla kreativiteten inom sina organisationer?

Under de senaste 25 åren har Fredrik Härén rest jorden runt för att studera kreativitet. Han har intervjuat allt från nomader i Mongoliet, till barn i slummen i Mumbai. Han har till och med intervjuat människor om deras syn på kreativitet i Nordkorea!

Under de senaste åren har Fredrik Härén genomfört ett stort antal intervjuer med personer som arbetar med innovation och kreativitetsutveckling på några av världens ledande organisationer – från Pfizer till Impossible Foods.

I denna föreläsning kommer Fredrik att dela med sig av de insikter som detta arbete utmynnat i så att ni som organisation kan bli ännu bättre på att ta tillvara era anställdas kreativitet. Fredrik Härén har blivit inbjuden att tala över 2000 gånger av kunder i 70 länder, på 6 kontinenter och talar i ca 20-25 länder per år. Han är en av världens mest globala föreläsare och har blivit invald i Speakers Hall of Fame på två kontinenter.

Fredrik är författare till 10 böcker, inklusive “The Idea Book” som var inkluderad i “The 100 Best Business Books of All Time.” Fredrik bor sedan tio år i Singapore men kommer nu för första gången på flera år till Sverige, bl a för en exklusiv föreläsning för MySpeakers kunder och medlemmar på Helio.

När: Onsdag 8 september 2021, kl. 7:45-9:00.
Frukost serveras från kl. 07:45, föreläsningen startar kl. 08:15.
Var: MySpeaker, Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se