När: Feb 20 kl. 13-17 + AW efteråt

Vart: Helio GT30

Hur: Det finns 12 platser tillgängliga för Helio medlemmar, först till kvarn! RSVP martin.tallvid@helioworks.se

För vem: Endast medlemmar

Boosta kreativiteten i ditt team och inspireras under en eftermiddag fylld med workshops och den slutliga visningen av motionfilmer ifrån årets Hyper Island Motion Creative studenter.

Den 20e februari presenterar Motion Creative studenterna ifrån Hyper Island de 10 filmerna som de författade, regisserade och producerade för 10 olika kunder under namnet The Studio. De har själva satt samman sina egna team och egna processer för att skapa sina verk.
Animation, stop-motion, live action eller en blandning… kom och spana in vad den nya generationens talangfulla studenter har skapat!

En panel bestående av proffs — lmmakers, producenter, storytellers och kreativa regissörer – kommer att vara där för att dela med sig av feedback till studenterna och för att hänga tillsammans med oss under minglet på Penny & Bill.

Innan visningen startar så kommer Hyper Island att arrangera en två timmar lång workshop för att utöka din kreativitet och visa hur man kan göra lärande & arbete till en aktiv och engagerande process.
12 platser tillgängliga för HELIO medlemmar, först till kvarn!

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se