fragsheet helio

Fragsheet är ett företag på GT30 som sätter sin egen prägel både på vår anläggning med sin annorlunda studio, men också på gamingmarknaden där de bygger en platform för att skapa en trygg upplevelse för alla.

Berätta om Fragsheet och vad ni arbetar med?

Vi utvecklar en plattform inom gaming där våra användare kan göra allt från att visa upp sin ”gamingpersona” till att hitta nya vänner att spela med eller turneringar att delta i. Ett stort fokus för oss är även att minska mobbning och toxicitet i onlinespel.

Vad fick er att starta företaget?

Vi är själva gamers i grunden och kände själva att vi saknade möjligheten till att hitta andra spelare och turneringar på ett snabbt och enkelt sätt. Så produkten vi utvecklar är något vi själva använder nästan daligen. 

Hur ser framtiden ut för er? Har ni några spännande projekt eller lanseringar på horisonten?

Vi lanserade i oktober och plattformen har vuxit väldigt snabbt så framåt är det expansion utav teamet som står närmast. Vi är idag fokuserade på den europeiska marknaden men ska snart även expandera in i USA.

Eran studio på GT30 är verkligen något man måste se med egna ögon, kan ni berätta lite om varför ni valde att måla om den så?

Studiosarna på GT30 är alla väldigt fint inredda – vi märkte ganska snabbt dock att vi inte hade talangen för att möblera lika snyggt, men ville ändå skapa en personlig miljö hos oss. Då fick vi idén att man helt enkelt kan rita på väggarna – allt från spontana ideér och ekvationer till (inte så vacker) konst. 

Vad är det bästa sättet att avsluta en arbetsvecka på enligt er?

Vi alla tycker att middag på Ted, alternativt en cocktail på Gemma alltid är vinnande koncept!

Tack till Fragsheet och mer om dem kan du läsa på deras hemsida här. Om du funderar på nytt kontor och bli grannar med Fragsheet, så hittar du mer information om GT30 och medlemskapen här.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se