humanium

Äntligen! Creative Mornings är tillbaka på Helio med en till frukost från teamet bakom Humanium. Kampanjen som vann ett Grand Prix i Cannes i somras skapades som ett initiativ för att sprida ordet om problemet med olagliga skjutvapen och det våld det leder till i utsatta områden. Humanium är helt enkelt nedsmälta vapen som sedan kan köpas av privatpersoner och företag, ett sätt att göra en affär av att få bort vapen från gatan. Som Helio-medlem har du så klart tillträde till evenemanget först av alla, så skicka ett email till Martin Tallvid på martin.tallvid@helioworks.se för biljetter.

Johan Pihl är en CD på Great Works med 20+ år i kreativa branscher, och med priser  i Cannes Lions, D & AD, Tomorrow Awards, Clio Awards, New York Festivals, Epica, Cresta, Eurobest och Guldägget.

Kalle Söderquist är CD på Great Works med många priser i bagaget.  Han är en av grundarna bakom Our / Vodka och partner i The North Alliance, nätverket som Great Works är en del av. År 2017 fick Kalle och Johan Cannes Lion Grand Prix i Applied Innovation för Humanium Metal Initiative.

Kolla även in humanium-metal.com

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se