protect your brand

Boka in den 7:e December och kom till Helio GT30 för att lära dig mer om varumärken, och hur du ser till att du har det skydd som krävs för att ingen annan ska kunna använda sig att ditt företagsnamn. Detta är en del av våra Learn @ Lunch event och ordnas tillsammans med InstanTM.

Kom på lunchföreläsning kring varumärkesskydd och vikten av att sätta en tydlig strategi för sitt varumärke i ett tidigt stadie.

  • Äger ni rätten till ert varumärke?
  • Äger någon annan rätten till ert varumärke utanför Sverige?
  • Vad händer om någon annan äger rätten till ert varumärke och ni vill in, eller redan är aktiva, på den marknaden?

Detta är frågor vi vanligtvis får. Varumärkens värde för företag är lätt att underskatta, något som potentiellt kan leda till problem. I och med den snabba utvecklingen vi ser idag så blir varumärket än mer viktigt och i vissa fall bolagets mest värdefulla tillgång. Hur skulle ni bli påverkade om ni var tvungna att byta namn så snart ni försöker gå utanför Sverige? Genom en grundläggande varumärkesgenomgång där vi diskuterar faktiska case för välkända bolag och de problem dessa bolag stött på kommer ni få bra koll på hur ni skall arbeta med ert varumärke.

Alla deltagare bjuds på en kostnadsfri analys och genomgång av sitt varumärke samt varumärkesstrategisk rådgivning. Ta vara på tillfället att få bättre koll på just ert varumärke! Självklart bjuder vi också på en enklare, men god lunch!

Var? Helio GT30, Grev Turegatan 30 När?  7:e December kl 12.00

Anmälan sker till vår Head Curator – martin.tallvid@helioworks.se

 

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se