Slow fashion, minirobe, re-design – är bara några av de smarta lösningarna för hållbart mode som seglat upp de senaste åren. Vi vet att det med lite kreativitet och omsorg i klädval går att bidra till ett mer hållbart mode och en bättre värld, istället för att nöta på planeten.  De allra flesta större klädföretag i Sverige har idag ett pågående arbete inom hållbarhetsområdet, framförallt inom produktions- och distributionsledet men vad kan modebranschen göra för att ta ännu större kliv mot hållbara affärsmodeller och hur blir de bättre på att hjälpa konsumenten att göra rätt val. I Doconomys andra DO Talk pratar vi hållbar modeindustri med  bland andra Kristina Dimitrova  Interlaced, Pierre Norberg Tradera, Johan Graffner Dedicated, Johanna Norrman  It’s Re:Leased, Emelie Norberg och Emmeli Harila Klädbytardagen Sthlm.

Do Talks är en serie möten där ledande experter, aktuella ämnen och diskussioner kring klimatet står i fokus. Kom och inspireras, dela tips och goda idéer för en hållbar livsstil . 

16.00-17.30

What can fashion DO? Samtal med gäster; Kristina Dimitrova Interlaced, Pierre Norberg Tradera, Johan Graffner Dedicated med flera

17.30  Mingel

RSVP genom att skicka ett mail till vår Head Curator på martin.tallvid@helioworks.se

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se