Lokal för stämma och kapitalmarknadsdag i Stockholm Kopiera Lokal för stämma och kapitalmarknadsdag i Stockholm Kopiera

Lokal för stämma och kapitalmarknadsdag i Stockholm Kopiera

Letar du för en bra lokal för en stämma, bolagsstämma eller kapitalmarknadsdag? På Helio har vi organiserat event för både mindre startups still stora börsbolag sedan 1998 och vet exakt vad som fungerar. Här nedan ser du några alternativ som vi har i hela Stockholmsområdet, och alla lokaler går att bra att streama och göra livesändningar ifrån.

Professionell miljö för bolagsstämma

Att hålla en bolagsstämma med många gäster kräver noggrann planering och uppmärksamhet på detaljer, varav designen och arkitekturen av mötesplatsen spelar en avgörande roll. En väl designad och arkitektritad miljö bidrar inte bara till en estetiskt tilltalande upplevelse, utan skapar också en atmosfär av professionalitet och förtroende som är avgörande vid en stämma. En genomtänkt design bidrar till en smidig flöde av människor, vilket är essentiellt när många deltagare samlas. Dessutom, när en stämma äger rum i en miljö som är både funktionell och visuellt imponerande, förstärks företagets varumärke och budskap. Det sänder en stark signal till aktieägare och intressenter om företagets engagemang för kvalitet och noggrannhet.

Hur gör man med maten under en stämma?

Helio erbjuder en skräddarsydd matupplevelse för alla som deltar i en stämma eller kapitalmarknadsdag, med ett brett utbud av matalternativ för att tillfredsställa olika smaker och behov. Vår frukost består av nybakat bröd, smoothies, ekologiskt kaffe vilket garanterar en smakrik start på dagen. Till kaffet serverar vi ett urval av frestande bullar, perfekt för en energigivande paus under mötet. För de som önskar en lättare måltid, erbjuder vi en rad smakfulla wraps, idealiska för att hålla energin uppe utan att känna sig för mätt. Vi kan även arrangera lättare lunch, vilket ger en social och avslappnad miljö för gästerna att nätverka och diskutera dagens händelser samtidigt som de njuter av våra läckra maträtter. På Helio prioriterar vi kvalitet och smak i varje måltid, för att säkerställa att din stämma blir en minnesvärd upplevelse.

Många möjligheter för lokaler med teknik stämma eller kapitalmarknadsdag

På Helio förvandlas varje kapitalmarknadsdag till en unik och anpassningsbar upplevelse, där inget är omöjligt. Med vår förmåga att skapa skräddarsydda evenemang har vi tidigare byggt upp hela butiksmiljöer för kunder som Clas Ohlson, samt imponerat genom att köra in en bil i lobbyn för BMW, vilket visar på vår flexibilitet och kreativitet. Utöver våra möjligheter för huvudevenemanget erbjuder vi även flera mindre mötesrum, belägna runt de större rummen. Dessa mindre rum är perfekta för break-out-möten, vilket fungerar för djupare diskussioner i mindre grupper, eller som teknik- och tolkrum. Dessa mångsidiga och funktionella utrymmen, kombinerat med vår förmåga att skräddarsy evenemang, gör Helio till det självklara valet för en minnesvärd och effektiv kapitalmarknadsdag.

Hybrid-Teknik för bolagsstämmor

Helios möteslokaler har alltid den senaste tekniken, särskilt när det kommer till hybridteknik för stämmor eller kapitalmarknadsdagar. Vi är utrustade med avancerad teknik för att kunna streama hela stämman med flera olika kameravinklar och storskärmar, vilket garanterar en högkvalitativ och engagerande upplevelse för både fysiskt närvarande och distansdeltagare. Vår streamingteknologi gör det möjligt att nå en bredare publik och säkerställer att varje deltagare, oavsett var de befinner sig, kan vara en aktiv del av stämman. För att ytterligare förbättra upplevelsen erbjuder vi också professionella tekniker som tar ett helhetsansvar för tekniken under evenemanget. Dessa experter ser till att allt fungerar felfritt, från ljud och bild till live-streaming och interaktivitet, så att deltagarna kan fokusera helt på stämmans innehåll. Med Helio kan du vara säker på att din stämma blir både tekniskt avancerad och tillgänglig för alla, oavsett om de deltar på plats eller via länk.

Perfekt lägen för en stämma

Helio erbjuder en mängd olika möteslokaler i Stockholmsområdet, perfekt anpassade för grupper upp till 150 personer. Varje lokal är strategiskt placerad för att underlätta tillgängligheten, med lägen i närheten av kollektivtrafik, vilket gör det smidigt för deltagarna att ta sig dit. Våra lokaler finns i några av Stockholms mest eftertraktade områden – från det pulserande hjärtat av city och det eleganta Östermalm till det nydanande Slussen, det dynamiska Kista och det natursköna Frösundavik. Denna variation garanterar att vi har en plats som passar varje evenemangs unika karaktär och behov, oavsett om det är en konferens, workshop eller större företagsevent. Med Helios mångsidiga lokaler i Stockholm får du inte bara en plats för ditt möte – du får en plats som bidrar till att skapa en oförglömlig upplevelse.

Perfekt platsen för en stämma

På våra tio olika ställen i Stockholm hittar du perfekta arkitektritade lokaler för upp till 150 personer, där vi tar hand om allting runt omkring såsom teknik, catering och att dina gäster får en fantastisk upplevelse. 

Vi har gjort event med

mtg logo
apoteket logo
skistar logo

Vi älskar att bolla idéer

Kombinerat har vi mer än 100 års erfarenhet av att sätta ihop stämmor. Slå en signal på +46 8 522 232 00 eller skicka ett email till info@helio.se så kan vi börja planera!

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se