Vad är OKR?
OKR:er (Mål och nyckelresultat) är ett kraftfullt ramverk för målsättning som används av toppföretag över hela världen för att driva fokus, anpassning och framgång. Ledande organisationer som Google, Intel och Spotify använder OKR för att omvandla sina strategier till handling.

Vem är Daniel Mälsjö?
Daniel är inte bara OKR-tränare; han är en erfaren ledare med många års erfarenhet av att hjälpa organisationer av alla storlekar att förverkliga sina mål. Med sin unika blandning av expertis, entusiasm och praktiska insikter har Daniel bemyndigat otaliga team att nå sin fulla potential och uppnå anmärkningsvärda resultat.

Vad kan du förvänta dig av Daniels workshop?
Gör dig redo att dyka djupt in i OKR-världen! I denna interaktiva session kommer Daniel att avmystifiera OKR-ramverket, guida dig genom grunderna och dela insidertips för implementering. Från att sätta upp ambitiösa mål till att definiera handlingsbara nyckelresultat, Daniel kommer att utrusta dig med de verktyg och kunskap du behöver för att öka din produktivitet och driva meningsfulla framsteg.

Workshopen är uppdelad i två sessioner:

  • Första 55 minuterna: Fokusera på hur du använder OKR i din dagliga verksamhet.
  • Kort paus
  • Nästa 55 minuter: Praktisk träning och coachning.

Du kan delta i en eller båda sessionerna – allt är upp till dig.

Varför ska du delta?
Oavsett om du är ett erfaret proffs eller precis har börjat din resa är den här workshopen din biljett till framgång. Genom att bemästra OKR:er får du klarhet, fokus och inriktning som aldrig förr.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se