Kista

helio kista
Mia & Leia

Europas största kluster av IT-bolag

På huvudgatan mitt i Kista hittar du Helio i ljusa arkitektritade lokaler. Här finns både kontorsrum, coworking-lounger, mötesrum, café och såklart våra härliga community managers. Mötesrummen har plats för upp till 120 personer och Ericsson, Tele2 och Kistamässan ligger alldeles runt hörnet med tunnelbana och pendeltåg på gångavstånd. 

Hitta oss

Kistagången 12
16440 Kista

  • T-Bana Kista, Pendeltåg Helenelund
  • 178, 541
  • Parkeringhus Torshamnsgatan 35
  • Parkering utanför

Medlemskap & Kontor

  • Open 2250 kr/mån
  • Fix 3150 kr/mån
  • Studio Kontakta oss för offert
  • Event & mötesrum Kontakta oss!
Läs mer om medlemskap

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så berättar jag gärna om våra olika lösningar eller om du vill komma och provjobba under en dag.

Vi kommer att använda informationen du lämnar i detta formulär för att kunna besvara din förfrågan. Läs vår integritetspolicy här för detaljerade villkor

Mötesrum på Kista

Andra ställen

Kontorshotell & Konferensrum Kista

Oss hittar du mitt i Kista, Stockholms Silicon Valley. Här öppnade Helio 2016 med både mötesrum & konferensrum i Kista och kontorshotell. Flera spännande företag inom tech och medtech sitter på vårt kontorshotell här – som ser långt ifrån ut som ett vanligt kontorshotell. Medlemskapet styr du via vår app, och det mesta ingår i medlemskapet. Välkommen till Kista!

Vårt coworking space i Kista

Ett kontor är inte bättre än sina anställda. Vi har tagit tillvara på idén att skapa en arbetsmiljö som ska stimulera så många som möjligt. Med spännande men klassisk inredning, flera möjligheter att sätta din egen prägel på det kontorsalternativ du vill hyra samt fördelen att dela utrymmen med människor från alla möjliga typer av branscher och inriktningar, har du chansen att växa både som individ och företag. Coworking kallas fenomenet när många små företag delar på både kontorsytor, men också kunskap och erfarenheter mellan varandra. Många mindre företag går igenom liknande utmaningar, och det finns alltid någon som har gjort felet innan du har gjort det.

På Helio har vi hållit på med coworking sedan 1998, så vi vet vad som kan gå både rätt och fel när det kommer till samarbete. Vi har gemensamma aktiviteter såsom frukostar, fika och annat – och våra community managers gör sitt bästa för att du ska lära känna dina nya kollegor i vårt coworking space.

När det kommer till vårt kontorshotell i Kista har vi sett till att fånga kulturen av företagande som präglar stadsdelen. Vårt kontorshotell är supermodernt, riktigt fräscht och inger en känsla av hemtrevlighet som omedelbart får dig att trivas. Våra lediga platser på kontorshotellet i Kista är nämligen noggrant utformat för att skapa trivsel men också en kreativ miljö som får dig att direkt vilja ta dig en kopp kaffe (eller te, vi har båda naturligtvis) och börja jobba. Hos oss kommer du garanterat trivas! Om du är nyfiken på kontorshotell, så har vi sammanställt en guide med allt det viktigaste du behöver veta: Vår guide om Kontorshotell.

Hitta lediga kontorsrum med medlemskap

Innan du bestämmer dig för att hyra kontorshotell i Kista, råder vi dig att ta en titt på de medlemskap vi erbjuder. Dessa kommer nämligen hjälpa dig och oss att avgöra var du kan göra dig hemmastadd. Är du ett fan av coworking-platser ska du satsa på vårt Flex- eller Fixmedlemskap. Det ingår alltid det mesta för att ditt kontor ska fungera perfekt. Det börjar med kaffet – vi satsar på kvalitet från Bergstrands Rosteri i Göteborg. Krav-märkta och Fair Trade så att det stänker om det!

Här delar du ett kontorslandskap med andra. Är du mer privat lagd och gillar att kunna stänga en dörr om dig ska du kika närmare på medlemskapet Studio där du kan få ett eget kontor. Sedan har vi också såklart mötes & konferensrum så att det räcker och blir över. Kika närmare på konferensrum och mötesrum i Kista.

I vårt kontorshotell, beläget i Time Building, finns naturligtvis all den nya teknologi ni kan behöver för era möten, bland annat projektorer och grymt snabbt WiFi. Vi hjälper dessutom mer än gärna till med alla specifika förfrågningar ni kan tänkas ha.

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se