Ett par stenkast från Solna strands T-bana hittar du Helio och vårt kontorshotell. I Solna Gate sitter vi med flera spännande företag, och på Helio ingår det mesta såsom städning, kaffe och WiFi – och dessutom flera aktiviteter varje vecka.  Välkommer till vårt kontorshotell i Solna.

Trivs du i en privat eller gemensam miljö?

Mall of Scandinavia och det frenetiska byggandet i Hagastaden talar sitt tydliga språk: norra Stockholm är på kraftig uppgång. I våra kontorshotell i Solna sitter du idealt, med många andra stora företag i närheten och flera smidiga transportmöjligheter om du behöver ta dig in till centrum. Kommunikationerna till våra kontorshotell i Solna är också de fantastiska, tunnelbanan finns inom ledigt gångavstånd, och Bromma flygplats ligger inom ett rimligt avstånd.

Genom att hyra en plats på ett kontorshotell i Solna kommer du ha tillgång till fräscha lokaler med toppmodernt WiFi och andra bekvämligheter som färgskrivare och bemannad reception mellan klockan 08.00-18.00. Du kan också välja mellan olika former av standard i våra kontorshotell, och olika sätt att hyra in dig: välj en kontorsplats med ett skrivbord i öppet kontorslandskap från 2 000 kronor i månaden eller ett mer avskilt delat kontor från 3 000 kronor i månaden. Vi har dessutom avskilda egna rum från 6 000 kronor i månaden i våra kontorshotell i Solna.

Hämta inspiration från våra lokaler

Kanske är du frilansjournalist och söker efter en plats där du kan slå dig ner för dagen, eller är du och en vän i startgroparna med er egna verksamhet och behöver en plats där idéerna och strategierna kan få växa fram. Oavsett orsak vågar vi påstå att den optimala lösningen är att hyra en plats på ett av våra kontorshotell i Solna. Här kommer du genast känna spänningen i luften – företagsamhet, business och entusiasmerande planer på stordåd – våra kontorshotell är fyllda till brädden med dem!

Hos oss hittar du lediga kontorshotell i Solna, och det till riktigt konkurrenskraftiga priser det med. Jämför våra olika lokaler och rum, och hitta den lösning som passar bäst för just dig och ditt företag – kontakta oss redan i dag för att boka en plats! 

Detta ingår i alla medlemskap

Inbjudningar till event

Varje vecka får du inbjudningar till event och föreläsningar, så att du får nya idéer och tillfällen att bekanta dig med andra medlemmar.

Teknik som bara funkar

Hos oss får du supersnabbt wifi överallt, hela tiden, och kan skriva ut i färg med våra laserskrivare mot en kostnad per utskrift.

Bemannad reception

Vi finns i receptionen vardagar 8–18 och hjälper dig med allt du behöver. Dina gäster och bud är i säkra händer medan du jobbar med ditt.

Frukt, te och kaffe

I våra lobbyer hittar du alltid ekologisk frukt, te och kaffe från Bergstrands rosteri, så du kan tackla energidipparna.

Medlemmar hos oss

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se