Gemma x Helio

Gemma öppnades i hjärtat av Östermalm 2019 av Johan Evers, en mångfalt prisbelönt bartender. En långlivad dröm om egen bar där gäster blir omhändertagna och får smakmässiga sensationer och där tid och rum står still. Utmärkelsen som #78 bästa bar i världen är ett kvitto på att den stora ambitionen, passionen och visionen i symbios ödmjukt gifter sig och blir en UNIK plats att besöka.

Meny A Bar Called Gemma

 

Set menu – (välj max 3 olika drinkar)

150 kr

Gemma – Skakad syrlig gincocktail

Hazy & Dazy – Fruktig & läskande highball

Pearly White – Blommig & svalkande vodka soda

Negroni – Spritigt, bittert & torrt

Islay of Skye – Örtig och syrlig gimlet

Bartenders’ choice

985kr/h/bartender

Gemma och Hazy & Dazy

Pop up experience

995kr/pp/paket

Skräddarsytt koncept till kund. Sittning tillsammans med Gemma. Från tanke till sista slurp. Servering, glas etc. 1 bartender per 30 gäster

(Alla priser är per person eller styck och utan moms om inget annat står)

Våra eventlokaler

Eventlokaler i Stockholm

Är du på jakt efter eventlokaler i Stockholm? Vi har arkitektritade lokaler på flera platser spridda i huvudstaden alla med riktigt bra ljud, barer och mat & dryck. Du hittar oss i Hornstull, Sundbyberg, Gamla Stan, Hötorget och Kungsholmen och har lokaler för upp till 200 personer.

Företagsevent, stor lansering eller filmvisning?

Har du någonsin anordnat en större fest vet du att lokalen eller utrymmet är A och O. Med rätt lokal har du redan fixat halva festen och tack vare att vi har ett brett utbud av flera olika eventlokaler i Stockholm kan vi tillmötesgå de allra flesta behov. I vår katalog har vi redan bockat av flera lyckade företagsevent, lanseringsfester och modevisningar, för att nämna ett fåtal. Vi vill påstå att det beror på att vi har en unik blandning av lokaler – allt från rum på 18:e våningen där du få en imponerande panoramavy på köpet, till garagelokaler med underground-känsla, sköna lounger att mingla i eller lummiga innegårdar med tillhörande bar. Från Stureplan till Hornstull kan du festa likt det är år 1999 och bli ihågkommen som den ultimata festfixaren.

När det kommer till eventlokaler i Stockholm eller eventlokal Södermalm ger vi ofta oss själva en klapp på axeln för ett utmärkt utbud. Dessutom vet vi exakt vad som krävs för att just ditt event i Stockholm ska bli unikt. Tack vare den över 100 år långa erfarenhet vi har av företagsevent och fester kan vi bidra med goda råd och nyttiga inputs när vi tillsammans bollar idéer. Hur tänker du kring underhållning och krubb? Vill du ordna ett liveband, ett uppträdande eller vill du att Björn Ranelid ska komma förbi och läsa en dikt? Eller vill du hålla det klassiskt med bartender, DJ och plockmat? Tillsammans anordnar vi en fest du kan vara stolt över i en av våra grymma eventlokaler i Stockholm.

Dessutom behöver ett event inte alltid innebära en fest som äger rum under dygnets senare timmar. Vi har anordnat flera olika företagsevent som pressträffar, frukostmöten och lunchmingel. Här kan du vara säker på att det ekologiska kaffet flödar i mängder och alla typer av krav på mat kan bli tillmötesgångna. Inget är omöjligt när du hyr eventlokaler i Stockholm från Helioworks.

Skapa en minnesvärd kväll

När du ska hyra eventlokal i Stockholm är steg nummer ett att bestämma vilken sorts event i Stockholm 2018 det är som står på schemat. När detta är klappat och klart kommer du till steg nummer två – vilken sorts lokal behöver du? Vi erbjuder eventytor i Kista, vid Hötorget, GT30 Grev Ture, Hornstull, Kungsholmen, Gamla Stan och Sundbyberg, alla har unika attribut och erbjuder något särskilt.

Att faktiskt ta steget och hyra en eventlokal i Stockholm är dessutom busenkelt. Kontakta oss på info@helio.se eller ring oss på +46 8 522 232 00 så börjar vi planera redan idag! Du kan självklart komma förbi och kika på lokalen innan du bestämmer dig för att boka, skriv till oss på vårt chatt eller skicka en förfrågan via hemsidan för att se när det passar bäst att komma förbi.

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se