Gemma x Helio

Gemma was opened in the heart of Östermalm in 2019 by Johan Evers, a multiple award-winning bartender. A long-lived dream of owning a bar where guests are taken care of and get taste sensations and where time and space stand still. The award as #78 best bar in the world is proof that the great ambition, passion and vision in symbiosis humbly marry and become a UNIQUE place to visit.

Menu A Bar Called Gemma

 

Set menu – (choose a maximum of 3 different drinks)

SEK 150

Gemma – Shaken tart gin cocktail

Hazy & Dazy – Fruity & refreshing highball

Pearly White – Floral & cooling vodka soda

Negroni – Spirity, bitter & dry

Islay of Skye – Herb and tangy gimlet

Bartenders’ choice

SEK 985/h/bartender

Gemma and Hazy & Dazy

Pop-up experience

SEK 995/pp/package

Tailor-made concept for customer. Sitting together with Gemma. From thought to last sip. Serving, glasses, etc. 1 bartender per 30 guests

(All prices are per person or piece and without VAT unless otherwise stated)

Våra eventlokaler

Eventlokaler i Stockholm

Är du på jakt efter eventlokaler i Stockholm? Vi har arkitektritade lokaler på flera platser spridda i huvudstaden alla med riktigt bra ljud, barer och mat & dryck. Du hittar oss i Hornstull, Sundbyberg, Gamla Stan, Hötorget och Kungsholmen och har lokaler för upp till 200 personer.

Företagsevent, stor lansering eller filmvisning?

Har du någonsin anordnat en större fest vet du att lokalen eller utrymmet är A och O. Med rätt lokal har du redan fixat halva festen och tack vare att vi har ett brett utbud av flera olika eventlokaler i Stockholm kan vi tillmötesgå de allra flesta behov. I vår katalog har vi redan bockat av flera lyckade företagsevent, lanseringsfester och modevisningar, för att nämna ett fåtal. Vi vill påstå att det beror på att vi har en unik blandning av lokaler – allt från rum på 18:e våningen där du få en imponerande panoramavy på köpet, till garagelokaler med underground-känsla, sköna lounger att mingla i eller lummiga innegårdar med tillhörande bar. Från Stureplan till Hornstull kan du festa likt det är år 1999 och bli ihågkommen som den ultimata festfixaren.

När det kommer till eventlokaler i Stockholm eller eventlokal Södermalm ger vi ofta oss själva en klapp på axeln för ett utmärkt utbud. Dessutom vet vi exakt vad som krävs för att just ditt event i Stockholm ska bli unikt. Tack vare den över 100 år långa erfarenhet vi har av företagsevent och fester kan vi bidra med goda råd och nyttiga inputs när vi tillsammans bollar idéer. Hur tänker du kring underhållning och krubb? Vill du ordna ett liveband, ett uppträdande eller vill du att Björn Ranelid ska komma förbi och läsa en dikt? Eller vill du hålla det klassiskt med bartender, DJ och plockmat? Tillsammans anordnar vi en fest du kan vara stolt över i en av våra grymma eventlokaler i Stockholm.

Dessutom behöver ett event inte alltid innebära en fest som äger rum under dygnets senare timmar. Vi har anordnat flera olika företagsevent som pressträffar, frukostmöten och lunchmingel. Här kan du vara säker på att det ekologiska kaffet flödar i mängder och alla typer av krav på mat kan bli tillmötesgångna. Inget är omöjligt när du hyr eventlokaler i Stockholm från Helioworks.

Skapa en minnesvärd kväll

När du ska hyra eventlokal i Stockholm är steg nummer ett att bestämma vilken sorts event i Stockholm 2018 det är som står på schemat. När detta är klappat och klart kommer du till steg nummer två – vilken sorts lokal behöver du? Vi erbjuder eventytor i Kista, vid Hötorget, GT30 Grev Ture, Hornstull, Kungsholmen, Gamla Stan och Sundbyberg, alla har unika attribut och erbjuder något särskilt.

Att faktiskt ta steget och hyra en eventlokal i Stockholm är dessutom busenkelt. Kontakta oss på info@helio.se eller ring oss på +46 8 522 232 00 så börjar vi planera redan idag! Du kan självklart komma förbi och kika på lokalen innan du bestämmer dig för att boka, skriv till oss på vårt chatt eller skicka en förfrågan via hemsidan för att se när det passar bäst att komma förbi.

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se