Låt oss presentera Flemingska Salen! I vårt palats från 1600-talet så hittar du en av Stockholms mest unika eventlokaler. Utsikten över Slottet, Grand Hotel, Nationalmuseum och Skeppsholmen är kanske det första du ser när du kommer in. Med plats för både mindre och större sällskap, är den också flexibel genom att den består av tre salar som kan öppnas upp för upp till 200 personer.

Möbleringen är flexibel, så vi kan göra det mesta när det kommer till event: Modevisningar, frukost-event, sommarfester eller produktlanseringar är bara några av de saker som fungerar fint här. Det finns tre olika salar, som gör att det fungerar till både mindre sällskap från 30 personer, men ända upp till 200 personer.

Våra kockar & bartenders kan skapa allt du behöver för eventet, och Flemingska Salen absolut bäst för mingel, hors d’oeuvres eller snittar för att äta stående eller sittande. Välkommen!

(Vi kan göra event på helger vid alla tider, och på vardagar efter klockan 17.00 och fram till sent. Vi har serveringstillstånd, så det är inte möjligt att ta med sig egen dryck till lokalen.)

Fakta

  • Storlek 250 kvm
  • Projektor/Skärm Ja
  • 1GB Wifi Ja
  • Cateringmöjligheter Ja
  • Videokonferens Kan bokas

Sittningar

Styrelsemöte
-
Bio
-
Skolsittning
-
Event
200