EVENEMANGET ÄR INSTÄLLT.

De flesta upprörs över sexualbrott, än mer över sexualbrott som begås motunderåriga. Vad är det som driver en individ till att begå ett sexualbritt och vad är det som gör att en människa kallblodigt kan mörda, våldta eller misshandla en annan människa? Och hur är det nu, psykopater, finns dom? Detta och lite annat på detta tema kommer Anna att berätta om på Learn at lunch den 27/3.

 

Learn@Lunch är vår föreläsningsserie framtaget för att stimulera och inspirera ditt huvud samtidigt som vi mättar din mage. Då alla har tid för en lunch smäller vi två flugor i en smäll och presenterar relevanta och aktuella ämnen och frågor, bjuder på lunch – och lär oss något nytt varje gång.

Anna Sahlström har jobbat som frilansande reporter för både TV och tidningar. Anna har ett brinnande intresse för juridik och psykologi, något som ledde till att hon först började på juristutbildningen, men sedan hopppade och istället läste till psykolog. I rollen som psykolog har Anna nästan uteslutande arbetat med män och kvinnor som blivit dömda till fängelse, fyra år till livstid. Idag jobbar Anna bl a med att granska utredningar för olika dömda klienters räkning för t ex resning. Anna har egen mottagning för personer som blivit dömda, varit, häktade, utretts av RMV, socialtjänst, kriminalvård el psykiatri och med det fått PTSD eller någon annat trauma av upplevelsen.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se