På Helio kan du känna dig trygg. Vi har infört flera åtgärder för att minimera riskerna: hur vi serverar mat, extra städrutiner, färre personer i varje rum och tydlig information för att kunna hålla avstånd och hygien.

Hur glada blev vi när vi fick renovera den här gamla skofabriken precis som vi ville? Här har vi gjort filmfestivaler, produktlanseringar, fester och frukostar – det är en multi-lokal där vi kan göra det mesta. Det finns en stor bardisk i lokalen, ljudsystem och du kan till och med köra in en food truck på gården framför ingången.

150 personer får ni plats stående, eller 75 i en sittande middag, föreläsning eller till och med stämma i bostadsrättsföreningen. På sommaren finns det en enorm innergård som går att göra roliga saker på också. Bläddra bland bilderna ovan för en känsla för vad som är möjligt, och slå en signal på 08-522 232 00 så pratar vi vidare.

(Vi kan ta emot bokningar på helger vid alla tider, och på vardagar efter klockan 17.00 och fram till sent. Vi har utskänkningstillstånd, så tyvärr är det inte möjligt att ta med sig egen dryck till lokalen.)

 

Fakta

  • Storlek195 kvm
  • Projektor/SkärmJa
  • 1GB Wifi Ja
  • Cateringmöjligheter Ja

Sittningar

Styrelsemöte
-
Bio
100
Skolsittning
-
Event
150